Nye hold

Hvalpemotivation, mandag kl. 19:00

For hvalpe fra 2 til 12 måneder. Holdet oprettes ved min. 4 tilmeldte og der kommer max 6 hvalpe på holdet.

Formålet med holdet er, at give hvalp og fører en god start på livet og ballast til fremtidig træning, hvad enten det er agility, rally, lydighed eller noget helt 4. Her arbejdes med socialisering, kontakt til fører, aktivering, næsearbejde, problemløsning og basis lydighed. Der tages udgangspunkt i den enkelte hund og fører.

Træner på dette hold er Peter Erdmann.

 

 

Begynder agility lørdag kl. 11.30:

For hunde over 12 måneder. Holdet oprettes ved min. 4 tilmeldte og der kommer max 6 hunde på holdet. Hundene skal helst kunne gå uden snor og komme ved indkald.

Formålet for dette hold er primært redskabsindlæring. Der arbejdes hen imod, at hundene er i stand til selvstændigt at forcere alle forhindringer. Der arbejdes også med basis handling og motivation. Der tages udgangspunkt i den enkelte hund og fører.

Træner på dette hold er Malene Nielsen

 

 

Rally-lydighed tirsdag kl. 18 følgende datoer: d. 8-,15-,22-,29/8 5-,12/9 og 17-,24-,31/10.

Holdet oprettes ved min. 4 tilmeldte og der kommer max 6 hunde på holdet.

Holdet er for alle og niveauet bliver sat efter dem der tilmelder sig på holdet. Der er altså plads til både begyndere og de mere øvede på dette hold.

Træner på dette hold er Eva Johansen.

 

Vi er så heldige, at vi har mange dygtige frivillige trænere, der vil bruge deres fritid på at træne os og vores dejlige hunde. Så vi kan tilbyde undervisning til enhver smag.